Annons: Tävla om biljetter till Melodifestivalen

Liverpool - Everton

Event: Premier League   Start: 2017-04-01 16:00
Bästa matchoddsen
Tipico
1 2.40 +
Tipico
X 3.70 +
Tipico
2 2.55 +

Matchstart 16:00

Liverpool gästas av Everton i Premier League den 1 april med matchstart klockan 16:00.

Liverpool är spelbolagens favorit i mötet

 Liverpool är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget Tipico ger just nu det bästa oddset till 2,40 gånger pengarna. Tror du ändå att Everton utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget Tipico som ger dig det mest fördelaktiga oddset 2,55.

Oddsen på det föregående mötet i Premier League

Kikar vi på oddsen från det senaste mötet mellan Liverpool och Everton i Premier League så höll spelbolagen Liverpool som favorit. Genomsnittsoddset på Liverpool som vinnare gav då 2,38 gånger pengarna medan snittoddset på Everton som vinnare var 3,97 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen på ett oavgjort resultat i det föregående mötet så gav det 3,53 gånger pengarna i snitt.

Liverpool vann senast över Everton

Liverpool och Everton möttes tidigare under säsongen i Premier League och det mötet slutade med en seger till Liverpool med 1 mål mot 0.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på +.

Jämför oddsen nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Matchodds
Spelbolag+++     (1%)(X%)(2%)Utdelning
Tipico Tipico2.403.702.55 39%25%36%93%
Liverpool - Everton statistik i Premier League

Liverpool har ett målsnitt på 2,58 gjorda mål per hemmamatch i Premier League. Under säsongen som har gått har Liverpool släppt in totalt 11 mål på 12 matcher som laget spelat på hemmaplan i Premier League, det innebär att Liverpool släppt in 0,92 mål per match i snitt.

På de 13 bortamatcher som Everton spelat denna säsong i Premier League har laget gjort 15 mål, vilket ger ett snitt på 1,15 mål per match. Everton har på bortaplan släppt in 17 mål i Premier League. På de 13 bortamatcher som Everton spelat så har man ett genomsnitt på 1,31 insläppta mål.

Per match har Liverpool ett snitt på 2,16 gjorda mål, på de 25 matcher som spelats i Premier League under säsongen som gått. Liverpool har denna säsongen släppt in totalt 30 mål i ligan. Det innebär att på de 25 matcher som spelats så har Liverpool 1,20 insläppta mål per match.

Offensivt har Everton gjort 1,60 mål per match i Premier League på de 25 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Everton släppt in 1,08 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 25 matcher som har spelats.