Albanien – Marocko 31/8, odds, speltips, streaming

100 kr riskfritt spel på Albanien vs Marocko!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 2.52
X 3.10
2 3.40
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Albanien – Marocko

Matchen som spelades i Träningslandskamp mellan Albanien vs Marocko hade matchstart klockan 20:30, den 16-08-31.

De bästa & högsta oddsen inför Albanien - Marocko

På matchen i Träningslandskamp mellan Albanien och Marocko så höll spelbolagen Albanien som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.52 hos Betfair. I snitt låg oddset på en vinst till Albanien på 3,20 gånger pengarna, hos de 10 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Marocko var spelbolagens under dog i mötet mot Albanien i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Marocko gav Bethard till oddset 3.40. Om vi jämför oddsen från de 10 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 2,40 gånger pengarna på Marocko som vinnare.

Betfair var det spelbolag som gav det bästa oddset 3.10 på att Albanien och Marocko skulle kryssa i mötet. De 10 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 2,97 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Albanien - Marocko.

Poängfacit Albanien

På 0 spelade matcher har Albanien nu 0 insamlade poäng i event. På hemmaplan har Albanien ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Albanien tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Albanien har ett bortafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher så har Albanien håvat in 0 poäng under säsongen i event. Albanien har med det facit ett snitt på 0 poäng per match.

Poängfacit Marocko

Marocko har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Träningslandskamp. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Marocko i Träningslandskamp tagit 0 poäng på 0 matcher. Marocko har med andra ord 0 inspelade poäng per bortamatch.

Denna säsong har Marocko i Träningslandskamp håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0 poäng.

Poängstatistik för Albanien - Marocko

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Albanien har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Marocko har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.