Bayern – Eintracht Braunschweig 4/3, odds, speltips, livestream

100 kr riskfritt spel på Bayern vs Eintracht Braunschweig!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 1.07
X 15.00
2 41.00
Vinstchans
Odds för Bayern München - Eintracht Braunschweig

Oddsen uppdaterades 2015-03-04 19:22:19. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Bayern München – Eintracht Braunschweig avspark 4 mars

Matchen som spelades i Tyska cupen mellan Bayern München vs Eintracht Braunschweig hade matchstart klockan 20:30, den 15-03-04.

De bästa & högsta oddsen inför Bayern München - Eintracht Braunschweig

Inför mötet mellan Bayern München - Eintracht Braunschweig i Tyska cupen så talade spelbolagens odds för en seger till Bayern München och Expekt gav då det bästa oddset till 1.07 gånger pengarna. Av de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 29,00 på Bayern München som vinnare mot Eintracht Braunschweig.

Bet365 gav det högsta odds på Eintracht Braunschweig, som var nederlagstippade mot Bayern München, till 41.00 gånger pengarna. I snitt gav de 4 spelbolagen i vår lista oddset 1,06 att Eintracht Braunschweig skulle ta en oväntad seger.

Inför mötet mellan Bayern München och Eintracht Braunschweig så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat 15.00 som du hittade hos bet365. De 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 12,75 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Bayern München

För Bayern München så har laget denna säsong i Tyska cupen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Bayern München har ett bortafacit i Tyska cupen med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan så har Bayern München därmed tagit 0 poäng per match så här långt.

Bayern München har ett facit denna säsong i Tyska cupen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Bayern München har därmed ett poängsnitt per match på 0.

Poängfacit Eintracht Braunschweig

Eintracht Braunschweig har ett hemmafacit i Tyska cupen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Eintracht Braunschweig har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har Eintracht Braunschweig under säsong tagit 0 poäng i event. Eintracht Braunschweig har med andra ord 0 inspelade poäng per bortamatch.

Denna säsong har Eintracht Braunschweig i Tyska cupen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Per match har laget därmed tagit 0 poäng i snitt.

Poängstatistik för Bayern München - Eintracht Braunschweig

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Bayern München har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Eintracht Braunschweig har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.