Belgien – Spanien 1/9, odds, speltips, live stream

100 kr riskfritt spel på Belgien vs Spanien!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 2.80
X 3.30
2 2.95
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Belgien – Spanien den 1/9

Matchen som spelades i Träningslandskamp mellan Belgien vs Spanien hade matchstart klockan 20:45, den 16-09-01.

1X2-oddsen på Belgien - Spanien

På matchen i Träningslandskamp mellan Belgien och Spanien så höll spelbolagen Belgien som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.80 hos Betfair. I snitt låg oddset på en vinst till Belgien på 2,79 gånger pengarna, hos de 12 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spanien var underdogs mot Belgien och det högsta oddset på nederlagstippade Spanien kunde du spela på hos spelbolaget Leo Vegas till 2.95 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Spanien och de 12 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 2,65 på en seger till Spanien.

Det bästa oddset på ett kryss gav Betfair till 3.30 gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Belgien - Spanien gav inför mötet i snitt oddset 3,15 gånger pengarna hos de 12 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Belgien

Hemmalaget Belgien har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Belgien har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan så har Belgien under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. I Träningslandskamp har Belgien med andra ord 0 inspelade poäng per match på bortaplan.

På de 0 matcher Belgien har spelat denna säsong i Träningslandskamp så har laget tagit 0 poäng. Belgien har därmed ett poängsnitt per match på 0.

Poängfacit Spanien

På hemmaplan har Spanien fått ihop 0 poäng i Träningslandskamp denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Spanien ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Spanien i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Träningslandskamp. På bortaplan så har Spanien därmed tagit 0 poäng per match under säsongen.

I Träningslandskamp har Spanien under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0 poäng.

Poängstatistik för Belgien - Spanien

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Belgien har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Spanien har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.