Danmark – Liechtenstein 31/8, odds, speltips, streaming

100 kr riskfritt spel på Danmark vs Liechtenstein!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 1.09
X 13.00
2 67.00
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Danmark – Liechtenstein i 31 augusti

Danmark och Liechtenstein möttes den 16-08-31 med matchstart 20:00 i Träningslandskamp.

1X2-oddsen på Danmark - Liechtenstein

Inför mötet mellan Danmark - Liechtenstein i Träningslandskamp så talade spelbolagens odds för en seger till Danmark och Bethard gav då det bästa oddset till 1.09 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Danmark på 31,57 gånger pengarna, hos de 11 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Spelbolaget betway gav det högsta oddset på Liechtenstein som vinnare, till oddset 67.00 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 11 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,08 gånger pengarna på Liechtenstein som vinnare.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Danmark och Liechtenstein kunde du betta på hos Betfair till intressanta 13.00 gånger pengarna. Före avspark mellan Danmark - Liechtenstein så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 10,77.

Poängfacit Danmark

Danmark hemmafacit så här långt i Träningslandskamp är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Detta gör att Danmark har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Danmark denna säsong i Träningslandskamp tagit 0 poäng. I Träningslandskamp har Danmark med andra ord 0 inspelade poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Danmark än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Det gör att Danmark har ett poängsnitt på 0 per spelad match.

Poängfacit Liechtenstein

På hemmaplan har Liechtenstein fått ihop 0 poäng i Träningslandskamp denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Liechtenstein ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i Träningslandskamp har Liechtenstein ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. På bortaplan så har Liechtenstein därmed tagit 0 poäng per match under säsongen.

Liechtenstein har tagit 0 poäng i Träningslandskamp under säsong, på 0 spelade matcher. Per spelad match har Liechtenstein ett poängsnitt på 0.

Poängstatistik för Danmark - Liechtenstein

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Danmark och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Liechtenstein på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.