Dynamo Dresden – Dortmund 3/3, odds, livestream, speltips

100 kr riskfritt spel på Dynamo Dresden vs Dortmund!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 13.00
X 6.00
2 1.22
Vinstchans
Odds för Dynamo Dresden - Borussia Dortmund

Oddsen uppdaterades 2015-03-03 19:12:21. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Dynamo Dresden – Borussia Dortmund i 3 mars

Matchen spelades i Tyska cupen mellan Dynamo Dresden och Borussia Dortmund. Mötets avspark var 20:30 den 3 mars.

1X2-oddsen på Dynamo Dresden - Borussia Dortmund

Inför mötet mellan Dynamo Dresden - Borussia Dortmund i Tyska cupen så talade spelbolagens odds för en seger till Borussia Dortmund och bet365 gav då det bästa oddset till 1.22 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Borussia Dortmund på 11,88 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Dynamo Dresden var spelbolagens under dog i mötet mot Borussia Dortmund i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Dynamo Dresden gav William Hill till oddset 13.00. Snittoddset på Dynamo Dresden som segrare låg på 1,22 gånger pengarna inför matchen.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Dynamo Dresden och Borussia Dortmund kunde du betta på hos bet365 till intressanta 6.00 gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Dynamo Dresden - Borussia Dortmund gav inför mötet i snitt oddset 6,00 gånger pengarna hos de 4 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Dynamo Dresden

För Dynamo Dresden så har laget denna säsong i Tyska cupen håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. På hemmaplan har Dynamo Dresden ett snitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Dynamo Dresden denna säsong i Tyska cupen tagit 0 poäng. Detta innebär att Dynamo Dresden har ett poängsnitt på bortaplan med 0 poäng per match.

Dynamo Dresden har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Per match har Dynamo Dresden ett snitt på 0 poäng.

Poängfacit Borussia Dortmund

Borussia Dortmund har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Tyska cupen. Detta innebär att Borussia Dortmund har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Borussia Dortmund har ett facit med 0 poäng i Tyska cupen på 0 spelade bortamatcher. Detta innebär att Borussia Dortmund har ett facit med 0 poäng per bortamatch.

Borussia Dortmund har i Tyska cupen ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Borussia Dortmund har därmed ett snitt per match på 0 poäng.

Poängstatistik för Dynamo Dresden - Borussia Dortmund

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Dynamo Dresden, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Borussia Dortmund.