Evian Thonon Gaillard – Monaco 20/1, odds, stream, speltips

100 kr riskfritt spel på Evian Thonon Gaillard vs Monaco!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 5.00
X 3.60
2 1.73
Vinstchans
Odds för Evian Thonon Gaillard - Monaco

Oddsen uppdaterades 2016-01-20 17:23:38. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Evian Thonon Gaillard – Monaco i Franska Cupen

Den 16-01-20 så spelades mötet mellan Evian Thonon Gaillard – Monaco i Franska Cupen, med matchstart klockan 18:30.

Oddsen inför Evian Thonon Gaillard - Monaco

Inför matchen mellan Evian Thonon Gaillard och Monaco i Franska Cupen så var Monaco spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Monaco hittade du hos betway till 1.73 gånger pengarna. Snittoddset på favoriten Monaco, hos de 3 spelbolagen, låg på 4,78 gånger pengarna.

Evian Thonon Gaillard var spelbolagens under dog i mötet mot Monaco i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Evian Thonon Gaillard gav betway till oddset 5.00. Om vi jämför oddsen från de 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,73 gånger pengarna på Evian Thonon Gaillard som vinnare.

Det bästa spelet på ett oavgjort resultat mellan Evian Thonon Gaillard och Monaco hittade du hos betway till oddset 3.60. De 3 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 3,53 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Evian Thonon Gaillard - Monaco.

Poängfacit Evian Thonon Gaillard

Evian Thonon Gaillard har på hemmaplan i Franska Cupen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. På hemmaplan har Evian Thonon Gaillard ett snitt på 0 poäng per match.

Evian Thonon Gaillard har ett bortafacit under säsongen i Franska Cupen med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att Evian Thonon Gaillard har ett bortafacit med 0 poäng per match.

På de totalt 0 matcher Evian Thonon Gaillard har spelat under säsongen i Franska Cupen så har laget kammat hem 0 poäng. Evian Thonon Gaillard har under säsongen ett snitt på 0 poäng per match.

Poängfacit Monaco

På hemmaplan har Monaco fått ihop 0 poäng i Franska Cupen denna säsong på 0 spelade matcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Monaco ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Monaco i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Franska Cupen. Och detta innebär att Evian Thonon Gaillard har ett snitt på 0 poäng per spelad match på bortaplan.

0 poäng har Monaco tagit i Franska Cupen under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Monaco har därmed ett facit på 0 poäng per match.

Poängstatistik för Evian Thonon Gaillard - Monaco

Likaresultatet innebär att Evian Thonon Gaillard på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Monaco har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.