Hull – Newcastle 29/11, odds, speltips, stream

100 kr riskfritt spel på Hull vs Newcastle!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 3.55
X 3.45
2 2.25
Vinstchans
Odds för Hull - Newcastle
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Hull – Newcastle

Hull och Newcastle gjorde upp den 29 november. Matchen spelades i Engelska Ligacupen med avspark 20:45.

Oddsen inför Hull - Newcastle

På matchen i Engelska Ligacupen mellan Hull och Newcastle så höll spelbolagen Newcastle som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.25 hos bet365. I snitt så gav 6 spelbolag oddset 3,44 på att favoriten Newcastle skulle utgå med seger.

Oddset på nederlagstippade Hull låg som högst på 3.55 hos Leo Vegas. Nederlagstippade Hull var som sagt ingen favorit i mötet mot Newcastle och i snitt gav ett spel hos de 6 spelbolagen ovan oddset 2,19.

Det högsta spelet på ett kryss i mötet mellan Hull och Newcastle kunde du betta på hos Unibet till intressanta 3.45 gånger pengarna. Att Hull och Newcastle skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 3,36 hos de 6 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Hull

På 0 spelade matcher har Hull nu 0 insamlade poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Hull har ett bortafacit i Engelska Ligacupen med 0 poäng på 0 spelade matcher. På bortaplan har Hull därmed 0 poäng per match.

Under säsongen i Engelska Ligacupen så har Hull spelat in 0 poäng på 0 matcher. Det gör att Hull har ett poängsnitt på 0 per spelad match.

Poängfacit Newcastle

På 0 matcher i Engelska Ligacupen har Newcastle nu 0 insamlade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Newcastle ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har Newcastle i Engelska Ligacupen tagit 0 poäng på 0 matcher. Newcastle har med andra ord 0 inspelade poäng per bortamatch.

I Engelska Ligacupen har Newcastle under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Per spelad match har Newcastle ett poängsnitt på 0.

Poängstatistik för Hull - Newcastle

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hull, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Newcastle.