Italien – Frankrike 1/9, odds, speltips, stream

100 kr riskfritt spel på Italien vs Frankrike!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 3.00
X 3.15
2 2.90
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Italien – Frankrike den 1/9

Italien och Frankrike i Träningslandskamp med avspark 21:00 den1 september.

De bästa oddsen inför Italien - Frankrike

Inför mötet mellan Italien - Frankrike i Träningslandskamp så talade spelbolagens odds för en seger till Frankrike och Leo Vegas gav då det bästa oddset till 2.90 gånger pengarna. Frankrike var som sagt favorit inför detta möte och de 11 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,80 gånger pengarna.

Italien var underdogs mot Frankrike och det högsta oddset på nederlagstippade Italien kunde du spela på hos spelbolaget Betfair till 3.00 gånger pengarna. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Italien och de 11 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 2,75 på en seger till Italien.

Betfair gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan Italien och Frankrike, till 3.15 gånger pengarna. Snittoddet hos de 11 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 3,00 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Italien

Italien har ett hemmafacit så här lång i Träningslandskamp där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan så har Italien under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. På bortaplan har Italien därmed 0 poäng per match.

I Träningslandskamp har Italien 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per match har Italien ett snitt på 0 poäng.

Poängfacit Frankrike

Frankrike har ett hemmafacit i Träningslandskamp spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Frankrike i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Träningslandskamp. På bortaplan så har Frankrike därmed tagit 0 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher Frankrike har spelat i Träningslandskamp under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per match har laget därmed tagit 0 poäng i snitt.

Poängstatistik för Italien - Frankrike

Likaresultatet innebär att Italien på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Frankrike har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.