Tottenham – Atlético Madrid 29/7, odds, streaming, speltips

100 kr riskfritt spel på Tottenham vs Atlético Madrid!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 4.75
X 3.75
2 1.80
Vinstchans
Odds för Tottenham - Atlético Madrid

Oddsen uppdaterades 2016-07-29 09:54:52. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Tottenham – Atlético Madrid i Champions Cup

Tottenham och Atlético Madrid i Champions Cup med matchstart 12:00 den29 juli.

1X2-oddsen på Tottenham - Atlético Madrid

Inför matchen mellan Tottenham och Atlético Madrid i Champions Cup så var Atlético Madrid spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Atlético Madrid hittade du hos Unibet till 1.80 gånger pengarna. Spelbolagen gav i snitt oddset 4,45 att Atlético Madrid, favoriten hos de 4 spelbolagen, skulle planenligt vinna matchen.

Tottenham var spelbolagens under dog i mötet mot Atlético Madrid i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Tottenham gav Leo Vegas till oddset 4.75. De 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,78 att Tottenham skulle vinna matchen.

Ett kryss mellan Tottenham och Atlético Madrid gav som högst 3.75 gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos Unibet. De 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 3,56 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Tottenham

På hemmaplan har Tottenham samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Champions Cup. Detta gör att Tottenham har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har Tottenham tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Tottenham har ett bortafacit med 0 poäng per match.

Under säsongen i Champions Cup så har Tottenham spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per match har Tottenham ett snitt på 0 poäng.

Poängfacit Atlético Madrid

Atlético Madrid har ett hemmafacit i Champions Cup spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Atlético Madrid har ett facit med 0 poäng i Champions Cup på 0 spelade bortamatcher. Atlético Madrid har med andra ord 0 inspelade poäng per bortamatch.

I Champions Cup har Atlético Madrid under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Atlético Madrid har ett snitt på 0 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Tottenham - Atlético Madrid

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Tottenham och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Atlético Madrid på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.