Tours – Angers 27/10, odds, streaming, speltips

100 kr riskfritt spel på Tours vs Angers!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 2.70
X 3.10
2 3.00
Vinstchans
Odds för Tours - Angers

Oddsen uppdaterades 2015-10-27 18:33:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Tours – Angers i Franska Ligacupen

Matchen spelades i Franska Ligacupen mellan Tours och Angers. Mötets matchstart var 20:00 den 27 oktober.

De bästa oddsen inför Tours - Angers

På matchen i Franska Ligacupen mellan Tours och Angers så höll spelbolagen Tours som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.70 hos Unibet. I snitt så gav 3 spelsidor oddset 2,82 på att favoriten Tours skulle utgå med seger.

Angers var underdogs mot Tours och det högsta oddset på nederlagstippade Angers kunde du spela på hos spelbolaget Expekt till 3.00 gånger pengarna. Snittoddset på Angers som segrare låg på 2,56 gånger pengarna inför matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Tours och Angers till det högsta oddset 3.10 hos Unibet. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 3 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 3,07 gånger pengarna.

Poängfacit Tours

På hemmaplan har Tours samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Franska Ligacupen. Tours har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Tours denna säsong i Franska Ligacupen tagit 0 poäng. På bortaplan så har Tours därmed tagit 0 poäng per match så här långt.

På de 0 matcher Tours har spelat denna säsong i Franska Ligacupen så har laget tagit 0 poäng. Tours har därmed ett facit med 0 inspelade poäng per match.

Poängfacit Angers

På 0 matcher i Franska Ligacupen har Angers nu 0 insamlade poäng. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Angers ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Angers i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i Franska Ligacupen. På bortaplan har Angers tagit 0 poäng per spelad match.

Denna säsong har Angers i Franska Ligacupen håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0 poäng.

Poängstatistik för Tours - Angers

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Tours har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Angers har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.