Champions League: Oddsboost på Malmö FF – Real Madrid

Unibet kommer att ge dig ett oddsboost på varje match som Malmö FF spelar i Champions League. Denna vecka är det Real Madrid som står för motståndet och då ger Unibet dig hela 4,00 gånger pengarna om båda lagen gör mål.

Efter 0-2 mot PSG så är det Real Madrid som står på tur för Malmö FF:s del i Champions League-gruppspelet. På hemmaplan har Malmö visat sig från sin bästa sida i Champions League men även om det inte finns några större förhoppningar att Malmö ska vinna matchen mot Real så kanske de ändå kan näta i mötet.

Mer än dubbelt så högt odds på att ”båda lagen gör mål”

Unibet ger även dig denna gång ett förhöjt spel på Malmös match i Champions League. Denna gång får du hela 4,00 gånger pengarna om både Malmö och mötet Real gör mål i onsdagens möte. Ett spel som borde vara extra intressant då motsvarande spel ger utan det förhöjda oddserbjudandet ”bara” 1,80 gånger pengarna.

Så tar du del av oddsboosten på Malmö FF – Real

För att ta del av erbjudandet så måste du först anmäla dig till erbjudandet. Sedan lägger du ett spel, för minst 200 kronor, på att båda lagen göra mål. Om spelet går in så kommer du att få det lägsta oddset, som spelet legat på, som riktiga pengar och mellanskillnaden som bonuspengar som måste omsättas fyra gånger till oddset 1,40 innan ett uttag ä möjligt. Det går bra att satsa mer än 200 kronor men bonuspengarna kommer att beräknas efter 200 kronor.

Läs mer om erbjudandet hos Unibet