Förhöjt odds på PSG – Malmö FF

Unibet ger dig ett extra bra spel på nästa veckas Champions League-möte mellan PSG och Malmö FF. Spela på att Malmö vinner eller lyckas hålla jämna steg med PSG och du får hela 4,00 gånger din insats, ett odds som är dubbelt så högt som normaloddset på samma spel.

Läs mer om erbjudandet hos Unibet

Nästa vecka är det dags för Champions League-gruppspelet att dra igång. Malmö kommer då att möta PSG på bortaplan i en match som kommer att bli oerhört tuff för det Allsvenska laget. Att Malmö ska vinna mot PSG känns osannolikt men kanske att man kan hålla jämna steg med PSG inledningsvis i alla fall.

Är du intresserad av att spela på mötet mellan PSG – Malmö FF ja då borde Unibets erbjudande på matchen vara av intresse. Unibet ger dig nämligen hela 4,00 gånger pengarna om första halvleken mellan lagen slutar med Malmö-seger eller oavgjort, dvs X/2, och det är avsevärt högre än oddset 1,94 som spelbolaget i vanliga fall ger på detta spel.

För att ta del av det förhöjda oddset så måste du aktivera erbjudandet på ditt konto. Sen lägger du ett spel på att första halvleken slutar X/2 med 200 kronor i insats eller mer. Går spelet in så kommer du att få det odds som du la spelet på i riktiga pengar och mellanskillnaden upp till oddset 4,00 som en bonus, dock med maximalt 200 kronor som grund för din bonusvinst.

Spela på PSG – Malmö FF här hos Unibet