Oddsboost: 10,00 att Dortmund vinner mot Schalke

Dortmund - Schalke oddsboost

Dortmund och Schalke möts i helgen när Bundesliga återigen är igång. Och nu kan du betta på detta heta Ruhr-derby till superodds hos Unibet som ger dig hela 10,00 om Dortmund vinner.

Ja nu är det äntligen dags för fotbollen att dra igång på allvar när Bundesliga drar igång igen till helgen. Och blir därmed den första av de stora ligorna att inleda ligaspelet under coronakrisen.

Bundesliga-omgången i helgen inleds med ett hett Ruhr-derby på lördag, mellan Dortmund och Schalke. En match som Unibet har kryddat med en rejäl oddsboost. Spela på att Dortmund vinner matchen och du får hela 10,00 gånger insatsen!

Detta är ett erbjudande som endast gäller nya kunder hos Unibet som skapar ett nytt konto just nu. När du skapar ett konto så anger du denna kampanj som välkomsterbjudande. Använda länken nedan.

Här hämtar du oddsboosten

Oddsboosten gäller endast för spel på 50 kronor, att Dortmund vinner på 1X2, vilket innebär att du kan vinna som mest 500 kronor. Vinsten på det vanlig oddset betalas ut i riktiga pengar och resten som free spins.