Oddsboost 15.00 att McGregor vinner mot Cerrone

Oddsboost McGregor - Cerrone

I helgen går Conor McGregor upp mot Donald ”Cowboy” Cerrone och spelbolaget har boostat oddset till hela 15,00 att McGregor vinner matchen. Läs mer nedan hur du får denna oddsboost.

Unibet har boostat oddsen rejält på helgens hypade match när Conor McGregor gör sin comeback i mötet mot Donald Cerrone. Och trots att McGregor har varit borta i 15 månader så är han ändå favorit hos spelbolagen. Och trots detta så ger Unibet nu hela 15,00 gånger pengarna på att McGregor vinner matchen! Ett erbjudande som spelbolag kör just nu till alla nya kunder. Och det bästa av allt är att du behåller vinsten som riktiga pengar.

För att ta de lav detta erbjudande så följer du nedanstående steg.

Här hämtar du oddsboosten

Tid som behövs: 5 minuter.

 1. Skapa ett nytt konto hos Unibet

  Skapa ett konto med länken ovan och hos Unibet anger du ”Höjt odds på att Conor McGregor vinner!” som val av välkomstbonus.

  OBS denna kampanj gäller endast om du inte sedan tidigare har eller har haft ett konto hos Unibet eller deras andra varumärken som Maria Casino, iGame, Bingo.com eller Storspelare.

 2. Sätt in pengar på det nya kontot

  För att ta del av denna kampanj så behöver du göra en insättning, för du måste ha minst 50 kronor på ditt konto.

 3. Betta på McGregor som vinnare

  Lägg ett singelspel pre-match för exakt 50 kronor att McGregor vinner mot Cerrone.

 4. Vinsten betalas ut i riktiga pengar.

  Går spelet in så kommer vinsten, det vill säga 750 kronor, att betalas ut i riktiga pengar utan krav på omsättning eller liknande.

Här hämtar du oddsboosten