Oddsboost: Superodds hos Unibet på Super Bowl

Super Bowl 2020 oddsboost

På söndag är det dags för året stora sporthändelse i USA när Super Bowl går av stapeln. Och Unibet har boostat oddsen rejält på denna match och ger dig oddset 15,00 oavsett vem som vinner matchen. Läs mer nedan hur du går tillväga.

Det är på förhand mycket ovisst hur helgens Super Bowl kommer att sluta. Oddsen från spelbolagen är jämna när seriens starkaste lag, Kansas City Chiefs , möter ligans mest cyniska och defensiva lag, San Francisco 49ers. Och spelbolaget Unibet har därmed plockat fram två riktigt bra oddsboostar på detta möte.

Unibet ger nämligen hela 15,00 på både Chiefs och 49ers i detta Super Bowl. Vilket om nått är talande för hur ovisst detta möte. Och går din oddsboost in så behåller du vinsten som cash! Ett erbjudande som endast ny kunder kan ta del av hos spelbolaget. Vi guidar dig nedan hur du kan ta del av dessa två oddsboostar.

Här hämtar du oddsboosten

Tid som behövs: 5 minuter.

Följ nedanstående guide för att ta del av oddsboostarna på Super Bowl 2020.

 1. Skapa ett konto hos Unibet

  Klicka på länken ovan för att gå till Unibet och skapa sedan ett konto. Det är viktigt att du samtidigt anger oddsboosten som val av din välkomstbonus.

  OBS denna kampanj gäller endast om du inte sedan tidigare har eller har haft ett konto hos Unibet eller deras andra varumärken som Maria Casino, iGame, Bingo.com eller Storspelare.

 2. Gör en insättning på det nya kontot

  För att ta del av denna kampanj så behöver du göra en insättning på det nya kontot. Och du behöver ha minst 50 kronor på kontot för att spela.

 3. Betta på vinnaren av Super Bowl

  Betta pre-match på vinnaren av Super Bowl med 50 kronor som insats. Spelet måste läggas som ett singelspel.

 4. Hämta ut vinsten i riktiga pengar

  Går ditt spel då kommer vinsten att betalas ut som riktiga pengar på ditt konto helt utan krav på omsättning. Vilket innebär att du kan ta ut pengarna direkt.

Här hämtar du oddsboosten