Spela live hos Betsson och få 1000 kr i bonus

Gillar du att spela livespel? Kolla då in Betssons sommarkampanj som ger dig upp till 1000 kronor i bonus. Men passa på du har bara fram till och med den 2:a augusti för att kvala.

I Betssons sommarkampanj ?Summar Challange? kan du tjäna ihop upp till 1000 kronor i bonus. För att ta del av de fina bonusarna så måste du först kvala och nedan kan du läsa mer om hur du går tillväga.

Så tjänar du ihop din bonus

Kval – få 150 k i bonus

För att nå de högre bonusnivåerna måste du kvala. Detta gör du genom att spela ett kominationsspel live med en insats på 550 kronor och ett odds över 1,50 gånger pengarna. När du har gjort detta så kan du inkassera en bonus på 150 kronor samt att du går vidare till semfinalen där du kan vinna ytterligare 250 kronor

Semifinalen – få 250 kronor i bonus

För gå vidare till den slutgiltiga finalen och inkassera ytterligare 600 kronor i bonus, så gäller det att lägga ett livekombinationsspel för 550 kronor netto* med minsta oddset 1,50 gånger pengarna.

Final – få 600 kronor i bonus

För att inkassera din bonus på 600 kronor i den slutgiltiga finalen så gäller det att du spelar minst 10 livekombinasionsspel för 60 kronor netto*. Oddset för varje kombinationsspel måste då vara minst 2,50 gånger pengarna.

*Räkna fram nettosumman

Så räknar du fram nettosumman: (vinster – insats = nettoresultat)
räknas ut: spela för 100 kr @ 2.00, vinn 200 kr -100 kr insats = 100 kr nettovinst.

Om du inte når semifinalen innan den 3:e augusti så misströsta inte. Du kan fortfarande få din bonus i kvalet. Dock så har du inte möjlighet att ta del av bonusen i semifinalen eller finalen. Om du vinner en bonus kommer denna att lrediteras ditt konto efter den 12:e augusti.

Betssons erbjudande är perfekt nu under Sommar-OS som bjuder på mängder av olika typer av livespel.