Tipstävling: Tippa OS-hockeyn och vinn en iPad Air!

Så var det återigen dags för en ny tipstävling. Denna gång ska du tippa tio utvalda matcher från herrarnas ishockeyturnering i det kommande OS:et i Sotji. Vi har denna gång spetsat till prispotten med en iPad Air till vinnaren och andra fina priser till ett värde av totalt 7000 kronor som Unibet sponsrar med och som vanlig tippar du helt utan insats!

I vår senaste tipstävling riktar vi våra blickar mot det kommande OS:et i Sotji och ser fram emot herrarnas ishockeyturneringen. Det innebär givetvis att vi har valt ut 10 matcher från herrarnas turnering som du ska tippa. Efter du har fyllt i raden på sidan om tipstävlingen så anger du hur många mål du tror att det blir totalt, under full tid (innan sudden och straffar), samt anger din emiladress.

Efter att du lämnat in din rad så skickar du ett mail till tavling@oddsonline.se med ditt förnamn och efternamn som du har angett på ditt konto hos Unibet, som vi har utarbetat tävlingen tillsammans med och som sponsrar med priserna. Har du inget konto Unibet är det helt gratis att skapa ett

Att lämna in sin rad i så fort som möjligt ger dig en fördel om ditt vinnande resultat delas med någon annan, så tveka inte.

Lycka till med tippandet!

Gå till tipstävlingen