Fotbolls-VM damer: Sverige är favorit mot Australien

Sverige är favoriter i dagens kvartsfinal mot Australien. Men de har pressen på sig och vinner de inte så blir det inget OS för de svenska damerna. Spelbolagen tror på sverige och vi har samlat alla de bästa oddsen.

I och med vinsten i sin grupp skulle Sverige få den ”svåra” vägen till final i fotbolls-VM för damer. Men i dagens match mot Australien är de favoriter. Och vid ett avancemang så kommer de få möta Japan och inte storfavoriten Tyskland som många tidigare trodde.

Hemmanationen Tyskland förlorade sin kvartsfinal och är nu ute i turneringen det ger Sverige goa chanser att nå final. Nu är det dock Australien som gäller och eftersom Frankrike slog England så måste Sverige också vinna för att få vara med i sommar-OS i London nästa år. Så det är mycket som står på spel.

Både Australien och Sverige har spelat jämna matcher genom sina grupper. Australien vacklade lite mot Ekvatorialguinea, men kunde vinna med 3-2 till slut. Ett föga imponerade resultat mot ett sådant motstånd. Men Sverige har inte heller visat upp någon imponerade målskörd. Lägena finns i mängder men det lilla sista saknas. Detta kan mycket väl lossna mot Australien men troligtvis är det en målsnål tillställning att vänta.

Matchstart: 13:00
Tv-kanal: tv4

Sverige är som sagt favoriter och :betsson:, :svenskaspel: och :betsafe: ger 1.80 gånger pengarna vid en svensk seger. :bet24: har det bästa oddset för en vinst till Australien till oddset 4.50. Se tabellen nedan för alla aktuella odds från spelbolage eller kolla in ännufler odds för matchen.

Brasilien mot USA

Förutom matchen mellan Sverige och Australien har vi även ett annat spännande möte att se fram emot. Den nuvarande världsettan, som Sverige dock lyckads besegra, USA kommer att få möta ett hungrigt och stjärnspäckat Brasilien senare under dagen. Det kommer att bli en mycket spännande match med mycket prestige att spela om.

Matchstart: 17:30
Tv-kanal: tv4

Brasilien är dock favorit i mötet med bästa oddsen 2.45 hos :svenskaspel: vilket betyder att oddset 3.15 från :bet24: är riktigt intressant att spela på om man tror på en vinst till USA.