OS-fotboll damer: Brasilien – Sverige

Efter en svag insats men viktig seger mot Sydafrika är det hemmanationen Brasilien som i natt står på tur för de svenska fotbollsdamerna i Rio-OS. Kikar vi på oddsen är Brasilien klar favorit.

Matchstart: 03:00
TV: TV3, Viasat Sport, Viasat OS 3
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):5,50 – 3,60 – 1,65
Vinner matchen (1-2):4,00 – 1,22
Över/under 2,5 mål:2,20 – 1,61
Att båda lagen nätar:2,10 – 1,66

Odds från Unibet >

De svenska damernas i fotboll stod inte för en av sina bättre insatser i premiärmatchen mot Sydafrika i Rio-OS. Det blev trots allt seger med 1-0 efter ett sent mål. I natt är det nu hemmanationen och gruppfavoriten Brasilien som väntar här näst för svenskorna. Ett Brasilien som i sin tur vann sin premiär med klara 3-0 mot Kina.

Matchen mot Brasilien kommer bli en riktig tuff för Sverige. När lagen möttes i Algarve Cup förra året så blev det en 2-0 seger till Brasilien och senast lagen möttes i OS, i Aten 2004, blev det även då en brasiliansk seger med 1-0. En viktig pusselbit om Sverige ska vinna mot Brasilien är att stoppar Marta, vilket dock är lättare sagt än gjort.

Svenskan Jessica Samuelsson är har fortfarande problem med sin fot och det är mycket osäkert om hon kan delta mot Brasilien.

Kikar vi på oddsen så tror spelbolagen på en seger till Brasilien och ett spel hos Unibet ger just nu relativt låga 1,65 gånger pengarna medan ett spel på Sverige ger hela 5,50 gånger pengarna. Att Sverige är under dogs är inte konstigt då Brasilien är klara favoriter att vinna damernas OS-turnering i fotboll.