OS-fotboll herrar: Sverige – Colombia

Så var det även dags för herrarnas fotbollsturnering att dra igång i Rio-OS och med full omgången i kväll och i natt. Sverige kommer då att möta Colombia och spelbolagen hyser inga större förhoppningar om en svensk premiärseger.

Matchstart: 18:00
TV: TV3, Viasat Sport, Viasat OS 3
Livestream: Viaplay

Intressanta spelOdds
Matchodds (1-X-2):5,50 – 3,60 – 1,65
Vinner matchen (1-2):4,00 – 1,22
Över/under 2,5 mål:2,20 – 1,61
Att båda lagen nätar:2,10 – 1,66

Odds från Ladbrokes >

I kväll och i natt drar även herrarnas fotbollsturnering igång. I herrarnas turnering kommer Sverige att ställas emot Nigeria, Japan och Colombia i grupp C. En grupp som är långt ifrån omöjlig men Sverige har haft svårt att få ihop ett lag då återbuden varit många så det kommer inte bli en lätt uppgift.

I premiären kommer Sverige att ställa mot gruppfavoriten Colombia. Ett Colombia som bland annat har en U-20 titel bagaget, från de sydamerikanska mästerskapet, och det kommer att bli en tuff uppgift för det svenska laget.

Sundberg skadad men Ishak väntas starta

På skadelistan har Sverige Noah Sonko Sundberg men övriga i truppen är friska. Anfallaren Mikael Ishak anslöt sent till truppen men ska vara redo för spel och väntas starta matchen. Kort inför OS så stoppades anfallaren Jordan Larsson från spel i OS av klubblaget Helsingborg och Valmir Berisha tar hans plats i truppen.

Tänkbar svensk startelva mot Colombia

Andreas Linde
Adam Lundqvist, Alexander Milosevic, Joakim Nilsson, Pa Konate
Muamer Tankovic, Simon Tibbling, Abdul Khalili
Astrit Ajdarevic, Mikael Ishak, Robin Quaison

Colombia stor oddsfavorit mot Sverige

Med tanke på förutsättningarna med svårigheterna att få ihop truppen så håller spelbolagen Colombia som klara favoriter i denna OS-premiär. Ett spel på en colombiansk seger ger just nu 1,65 gånger pengarna hos Ladbrokes vilket är mycket lågt med tanke på att spelbolaget ger hela 5,50 på Sverige som segrare.