Spela på Vinter-OS redan nu hos Unibet

Vinter-OS i Sotji närmar sig med stormsteg och nu är det mindre än två månader kvar tills spelen börjar. Även fast inte alla uttagningar och kval är klara så kan du spela på dina favoriter redan nu hos bland annat spelbolaget Unibet.

Spelbolaget Unibet har redan nu tagit fram intressanta odds inför Vinter-OS i Sotji som drar igång den 7:e februari. Bland Unibets förhandsfavoriter hittar vi Marcel Hirscher som klar favorit att vinna herrarnas slalom till oddset 2,25 samt Ted Ligerty som vinnare av herrarnas storslalom till låga 1,75.

I herrarnas ishockeyturnering, som är en av OS:ets stora höjdpunkter så håller Unibet Kanada och Ryssland som favoriter till 3,00 gånger pengarna. Sverige är tredjehandsfavorit till 4,00 gånger pengarna.

I längdskidorna är de norska herrarna favoriter att ta hem både lagsprinten och stafetten till oddsen 3,00 respektive 1,85 gånger pengarna.

Unibet tippar också Norge som en av de stora förhandsfavoriterna att vinna den totala medaljligan i Sotji, och att ta hem flest guldmedaljer, till oddset 2,75 gånger pengarna. Ett på spel på hemmanationen Ryssland som vinnare av medaljligan ger oddset 7,50 och långt ned i oddslistan hittar vi Sverige till hela 40,00 gånger pengarna.

Givetvis erbjuder Unibet fler intressanta spela på Sotji-OS.

Gå till Unibet för att betta på OS redan nu