Sverige inleder OS med damernas fotbollsmatch mot Sydafrika

Idag så smygstartar Sommar-OS i London 2012 med damernas fotbollsturnering. Sverige kommer att inleda mästerskapet i matchen mot Sydafrika. En match som är viktig att vinna för Sveriges del och kollar man på oddsen från spelbolagen är Sverige favorit.

Sverige är som sagt favorit att slå Sydafrika i kvällens inledande match i damernas OS-turnering i fotboll. Lotta Schelin är nu fit for fight och kommer att kunna vara med i truppen mot Sydafrik och det mesta talar för att hon också startar på topp.

Sveriges uppladdning inför OS har inte varit helt övertygande. I den sista matchen inför mästerskapet så spelade man 0-0 i en träningsmatch mot Storbritannien och dessförinnan så har man även åkt på stora förluster mot både Tyskland och USA.

Sveriges damer har en del skador och bortfall från truppen. Båda mittbackarna, som spelade i VM för ett år sedan, Charlotte Rohlin och Sara Larsson missar OS. Ett mittbackspar som ansågs vara ett av de bättre under VM:et.

Om det inte skulle vara nog med skador så missar även mittfältsstjärnan Therese Sjögran OS på grund av en korsbandsskada som hon ådrog sig i slutet av maj. Hon kommer därmed missa resten av säsongen.

I OS är Sverige placerad i grupp F tillsamman med Sydafrika, Kanada och Japan. Det betyder att en vinst ikväll mot Sydafrika är ett måste. Japan är klar favorit i gruppen och Kanada kommer att bli en tuff motståndare för Sverige.

Vinnarodds för grupp F

oddsen är hämtade från Betsson

Japan – 1,90
Sverige – 2,85
Kanada – 5.00
Sydafrika – 23.00

Sverige är som sagt favorit i matchen mot Sydafrika och bland annat så ger spelbolaget Betsson låga 1,22 gånger pengarna om Sverige skulle vinna och 5,80 gånger pengarna vid ett oavgjort resultatet.

Se nedan för fler odds från spelbolagen

  • 100% bonus upp till 100 kr
  • Omsättningskrav: 1x, minsta odds 1,50
  • Läs mer om Betsson
  • Sätt in minst 500 kr och få 150 kr i gratisspel
  • EttKryssTvå – Högre vinstutdelningen än Stryktipset
  • Grundades år 2001 av svenskar