AGO – SINNERS Esports 24/6, odds, streaming, speltips

AGO
vs
SINNERS Esports
21-06-24 17:00 ESEA Premier EU
SINNERS Esports
Bästa matchoddsen
1 2.05
2 1.68
Vinstchans
Odds för AGO - SINNERS Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 18:25:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta AGO – SINNERS Esports i ESEA Premier EU

Mötet i ESEA Premier EU mellan AGO och SINNERS Esports spelades den 24/6 matchstart med start kl. 17:00.

De bästa & högsta oddsen inför AGO - SINNERS Esports

Inför mötet mellan AGO - SINNERS Esports i ESEA Premier EU så talade spelbolagens odds för en seger till SINNERS Esports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.68 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 2,05 på att SINNERS Esports skulle vinna matchen.

2.05 var det högsta oddset på nederlagstippade AGO som vinnare i mötet mot SINNERS Esports. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Nederlagstippade AGO var som sagt ingen favorit i mötet mot SINNERS Esports och i snitt gav ett spel hos de 1 spelbolagen ovan oddset 1,68.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan AGO och SINNERS Esports, till gånger pengarna. Före avspark mellan AGO - SINNERS Esports så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit AGO

Hemmalaget AGO har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. På hemmaplan har AGO ett snitt på 0 poäng per match.

AGO har ett bortafacit under säsongen i ESEA Premier EU med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. På bortaplan så har AGO därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

På 0 spelade matcher så har AGO håvat in 0 poäng under säsongen i event. Detta innebär att AGO har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit SINNERS Esports

SINNERS Esports har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i ESEA Premier EU. SINNERS Esports har ett facit på 0 poäng per hemmamatch.

På bortaplan har SINNERS Esports i ESEA Premier EU tagit 0 poäng på 0 matcher. SINNERS Esports har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

På 0 matcher har SINNERS Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. SINNERS Esports har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för AGO - SINNERS Esports

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för AGO har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. SINNERS Esports har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.