BDS Esport – Faze Clan 13/5, odds, stream, speltips

BDS Esport
vs
Faze Clan
21-05-13 13:30 Six Invitational
Faze Clan
Bästa matchoddsen
1 1.52
2 2.40
Vinstchans
Odds för BDS Esport - Faze Clan
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 06:02:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo BDS Esport – Faze Clan i Six Invitational

Matchen som spelades i Six Invitational mellan BDS Esport vs Faze Clan hade matchstart klockan 13:30, den 21-05-13.

De bästa & högsta oddsen inför BDS Esport - Faze Clan

Inför mötet mellan BDS Esport - Faze Clan i Six Invitational så talade spelbolagens odds för en seger till BDS Esport och Unibet gav då det bästa oddset till 1.52 gånger pengarna. BDS Esport var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,40 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Faze Clan låg som högst på 2.40 hos Unibet. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,51 att Faze Clan skulle ta en oväntad seger.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan BDS Esport och Faze Clan till det högsta oddset hos . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit BDS Esport

BDS Esport har tagit 0 poäng så här långt i Six Invitational på 0 spelade matcher. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

BDS Esport har ett bortafacit i Six Invitational med 0 poäng på 0 spelade matcher. Och detta gör att BDS Esport har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

I Six Invitational har BDS Esport denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Det gör att BDS Esport har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit Faze Clan

Faze Clan har ett hemmafacit i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Faze Clan har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Faze Clan har ett facit med 0 poäng i Six Invitational på 0 spelade bortamatcher. Faze Clan har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

Faze Clan har tagit 0 poäng i Six Invitational under säsong, på 0 spelade matcher. Faze Clan har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för BDS Esport - Faze Clan

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för BDS Esport, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Faze Clan.