EHC München – Malmö Redhawks 9/10, odds, speltips, stream

EHC München
vs
Malmö Redhawks
3 – 2 2018-10-09 19:30 Champions Hockey League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för EHC München – Malmö Redhawks
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr

Oddsen uppdaterades 2018-10-09 19:27:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

En femteplats i DHL efter en hyfsad start för München. Vi räknar dock med att de kommer att klättra - de är mästare tre år på raken och riktigt vassa. Malmö har bara blivit utan poäng i en enda match och ligger tvåa i SHL. Resan till Tyskland tror vi dock sliter en aning, och vårt speltips är en 1:a. Hos BetHard får vi 2,30 gånger pengarna.

Mästare i Tyskland tre år på raken

EHC München, med storsponsorn Red Bull i ryggen, har blivit till en riktig maktfaktor inom tysk ishockey. Tre år på raken har de kunnat titulera sig tyska mästare och det är inte mycket som tyder på att de inte skulle lyckas också den här säsongen. De inledde säsongen på hemmaplan starkt med tre raka vinster, men har varit lite ofokuserade efter det. Bara en trepoängare på de sex senaste matcherna faktiskt. Senast blev det förlust med 2-4 på hemmais mot ERC Ingolstadt. 0-1 efter en period, 0-2 tidigt in i den andra. Därefter dröjde det inte ens en minut innan Ryan Button satte reduceringen till 1-2 och kampen för att komma ifatt satte igång.I tredje var det dock Ingolstadt som blev först att näta och trots Patrick Hagers reducering till 2-3 med fem minuter kvar av tredje akten så kom München aldrig ifatt. Istället kom 2-4 i tom kasse efter att Reich lämnat sin post. Trevor Parkes har stått för sex mål och två assists på fyra matcher, vilket gör honom till lagets bäste poängplockare tillsammans med John Mitchell, som satt ett mål och stått för sju assists. München har enormt hög kvalitet i laget och vi tror att de skärper sig mot Malmö.

Tvåa i SHL

Bakom serieledande Linköping hittar vi ett Malmö Redhawks som verkligen har inlett säsongen starkt i SHL. Vid ett enda tillfälle har de blivit utan poäng och de vinner match efter match. I helgen spelades det bortamatch mot Örebro och efter en hyfsat jämn förstaperiod visade Malmö varför de ligger där de ligger. Det trots flera ordinarie backar på skadelistan. Örebro tog ledningen med 1-0, men Malmö replikerade genom Marcus Sylvegård. I andra fick båda lagen ett varsitt mål bortdömt, men Malmö lyckades förutom det göra två stycken. henrik Hetta i mitten av perioden och C-J Lerby med 1-3 i powerplay mot slutet. Alsenfelt var, som vanligt, väldigt bra i Malmökassen och räddade det mesta sm Örebro försökte med. I tredje perioden kunde Malmö gra 1-4 i boxplay när Forsberg ryckte på en kontring. Halvvägs in i den sista akten gjorde Sylvegård sitt andra för kvällen och satte slutresultatet 1-5. Malmös säsong har alltså varit riktigt bra såhär långt, och i CHL har de vunnit tre av fyra. De har dock släppt in en hel del mål, vilket vi tror kan fälla dem.

Speltips - München vinner i Tyskland

Malmö imponerade mot Örebro när de slog hemmalaget med 1-5 trots flera ordinarie spelare borta och inlåningar från lägre divisioner fick hoppa in. De är tvåa i SHL och kan ha en trevlig säsong framför sig. München har inte alls haft samma flyt senaste tiden, men de har ett ruskigt starkt lag. Vi tror att de regerande tyska mästarna vinner det här. Speltips är en 1:a, och hos BetHard ger den 2,30 gånger pengarna.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-10-08 11:22:49

Matchen är tippad av

EHC München - Malmö Redhawks odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan EHC München - Malmö Redhawks i Champions Hockey League så talade spelbolagens odds för en seger till EHC München och Bethard gav då det bästa oddset till 2.35 gånger pengarna.

EHC München utgick med seger i det senaste mötet mot Malmö Redhawks

EHC München vann matchen mot Malmö Redhawks med resultatet 3-2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Champions Hockey League