FTW – Exploit Esports 11/6, odds, speltips, live stream

FTW
vs
Exploit Esports
21-06-11 13:15 Spring Sweet Spring
Exploit Esports
Bästa matchoddsen
1 3.45
2 1.27
Vinstchans
Odds för FTW - Exploit Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-11 15:11:18. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta FTW – Exploit Esports i Spring Sweet Spring

Matchen som spelades i Spring Sweet Spring mellan FTW vs Exploit Esports hade matchstart klockan 13:15, den 21-06-11.

De bästa & högsta oddsen inför FTW - Exploit Esports

Kikade vi på oddsen inför mötet i Spring Sweet Spring mellan FTW och Exploit Esports så var Exploit Esports oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.27 gånger pengarna på Exploit Esports som vinnare. Exploit Esports var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 3,45 gånger pengarna.

På nederlagstippade FTW så kunde du spela på det högsta oddset 3.45 som du hittade hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,27 gånger pengarna på FTW som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Inför matchstart mellan FTW och Exploit Esports så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit FTW

På hemmaplan har FTW samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. Detta innebär att FTW i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

FTW har ett bortafacit i Spring Sweet Spring med 0 poäng på 0 spelade matcher. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

I Spring Sweet Spring har FTW 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Per match har FTW ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit Exploit Esports

Exploit Esports har denna säsongen i Spring Sweet Spring tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Exploit Esports har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Spring Sweet Spring på 0 spelade matcher. Detta gör att FTW har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Exploit Esports tagit i Spring Sweet Spring under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Exploit Esports har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för FTW - Exploit Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för FTW och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Exploit Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.