Giants Gaming – MIBR 16/5, odds, livestream, speltips

Giants Gaming
vs
MIBR
21-05-16 12:00 Six Invitational
MIBR
Bästa matchoddsen
1 3.20
2 1.30
Vinstchans
Odds för Giants Gaming - MIBR
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 01:56:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Giants Gaming – MIBR i Six Invitational

Giants Gaming och MIBR möttes den 21-05-16 med matchstart 12:00 i Six Invitational.

De bästa & högsta oddsen inför Giants Gaming - MIBR

Inför matchen mellan Giants Gaming och MIBR i Six Invitational så var MIBR spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på MIBR hittade du hos Unibet till 1.30 gånger pengarna. MIBR var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 3,20 gånger pengarna.

Spelbolagen trodde inte på Giants Gaming som vinnare i matchen mot MIBR. Och inför detta möte så gav Unibet det högsta oddset på Giants Gaming som vinnare till 3.20 gånger pengarna. I snitt gav de 2 spelbolagen i vår lista oddset 1,30 att Giants Gaming skulle ta en oväntad seger.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Giants Gaming - MIBR i Champions League till gånger pengarna. Att Giants Gaming och MIBR skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Giants Gaming

På hemmaplan har Giants Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Invitational. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Giants Gaming ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Giants Gaming har på bortaplan i Six Invitational denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. På bortaplan har Giants Gaming därmed 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher Giants Gaming har spelat under säsongen i Six Invitational så har laget kammat hem 0 poäng. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit MIBR

MIBR har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i Six Invitational. Detta innebär att Giants Gaming i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På 0 matcher har MIBR under säsong tagit 0 poäng i event. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

MIBR har i Six Invitational ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Giants Gaming - MIBR

Likaresultatet innebär att Giants Gaming på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. MIBR har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.