HellRaisers – Prosti Esli 13/5, odds, live stream, speltips

HellRaisers
vs
Prosti Esli
Prosti Esli
Odds för HellRaisers - Prosti Esli
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-13 12:58:26. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

HellRaisers – Prosti Esli matchstart 13 maj

Matchen som spelades i ESL One CIS Online lägre divisionen mellan HellRaisers vs Prosti Esli hade matchstart klockan 13:00, den 21-05-13.

1X2-oddsen på HellRaisers - Prosti Esli

Inför mötet mellan HellRaisers - Prosti Esli i ESL One CIS Online lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till HellRaisers och Bethard gav då det bästa oddset till 1.29 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 3,48 på att HellRaisers skulle vinna matchen.

Spelbolagen trodde inte på Prosti Esli som vinnare i matchen mot HellRaisers. Och inför detta möte så gav Bethard det högsta oddset på Prosti Esli som vinnare till 3.60 gånger pengarna. Snittoddset på Prosti Esli som segrare låg på 1,28 gånger pengarna inför matchen.

gav det högsta spelet på ett oavgjort resultat inför mötet mellan HellRaisers och Prosti Esli, till gånger pengarna. Före avspark mellan HellRaisers - Prosti Esli så gav ett spel på ett oavgjort resultat i snitt oddset 0.

Poängfacit HellRaisers

På 0 spelade matcher har HellRaisers nu 0 insamlade poäng i event. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har HellRaisers tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. På bortaplan har HellRaisers därmed 0,00 poäng per match.

I ESL One CIS Online lägre divisionen har HellRaisers 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Detta innebär att HellRaisers har ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Prosti Esli

Prosti Esli har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i ESL One CIS Online lägre divisionen. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

0 poäng har Prosti Esli i bortafacit så här långt på de 0 matcher man spelat i ESL One CIS Online lägre divisionen. På bortaplan har Prosti Esli tagit 0,00 poäng per spelad match.

Prosti Esli har i ESL One CIS Online lägre divisionen 0 poäng på 0 matcher totalt. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för HellRaisers - Prosti Esli

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för HellRaisers har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Prosti Esli har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.