Hokori – Latam Defenders 24/6, odds, speltips, livestream

Hokori
vs
Latam Defenders
Latam Defenders
Bästa matchoddsen
1 1.22
2 4.25
Vinstchans
Odds för Hokori - Latam Defenders
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 16:13:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Hokori – Latam Defenders i The International SA Qual.

Den 21-06-24 så spelades mötet mellan Hokori – Latam Defenders i The International SA Qual., med matchstart klockan 15:00.

De bästa oddsen inför Hokori - Latam Defenders

Inför matchen mellan Hokori och Latam Defenders i The International SA Qual. så var Hokori spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Hokori hittade du hos Unibet till 1.22 gånger pengarna. I snitt så gav 5 spelsidor oddset 4,03 på att favoriten Hokori skulle utgå med seger.

Betway gav det högsta odds på Latam Defenders, som var nederlagstippade mot Hokori, till 4.25 gånger pengarna. Om vi jämför oddsen från de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,19 gånger pengarna på Latam Defenders som vinnare.

Ett spel på krysset mellan Hokori och Latam Defenders gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Hokori

Hokori har på hemmaplan i The International SA Qual. spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

0 poäng har Hokori facit så här långt på 0 matcher i The International SA Qual.. På bortaplan så har Hokori därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I The International SA Qual. har Hokori 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Hokori har därmed ett facit med 0,00 inspelade poäng per match.

Poängfacit Latam Defenders

Latam Defenders facit så här långt är 0 inspelade poäng i The International SA Qual. på 0 hemmamatcher. Hemma har Latam Defenders ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

På bortaplan har Latam Defenders i The International SA Qual. tagit 0 poäng på 0 matcher. Detta innebär att Latam Defenders har ett facit med 0,00 poäng per bortamatch.

Latam Defenders har i The International SA Qual. 0 poäng på 0 matcher totalt. Latam Defenders har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Hokori - Latam Defenders

Likaresultatet innebär att Hokori på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Latam Defenders har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.