Hokori – simply TOOBASED 10/11, odds, speltips, livestream

Hokori
vs
simply TOOBASED
21-11-10 23:00 BTS Pro Series: Americas
simply TOOBASED
Bästa matchoddsen
1 1.16
2 4.50
Vinstchans
Odds för Hokori - simply TOOBASED
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-10 07:58:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Hokori – simply TOOBASED

Mötet i BTS Pro Series: Americas mellan Hokori och simply TOOBASED spelades den 10/11 matchstart med start kl. 23:00.

De bästa & högsta oddsen inför Hokori - simply TOOBASED

Inför matchen mellan Hokori och simply TOOBASED i BTS Pro Series: Americas så var Hokori spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Hokori hittade du hos Unibet till 1.16 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 4,50 på Hokori som vinnare mot simply TOOBASED.

Simply TOOBASED var nederlagstippade i mötet mot Hokori och det högsta oddset på simply TOOBASED som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 4.50. Snittoddset på att underdogen simply TOOBASED skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,16 gånger pengarna inför mötet mot Hokori.

Inför mötet mellan Hokori och simply TOOBASED så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Att Hokori och simply TOOBASED skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Hokori

Hokori har på hemmaplan i BTS Pro Series: Americas spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 spelade matcher har Hokori denna säsong i BTS Pro Series: Americas tagit 0 poäng. Detta innebär att Hokori har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

Hokori har ett facit denna säsong i BTS Pro Series: Americas med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Per match har Hokori ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit simply TOOBASED

Simply TOOBASED facit så här långt är 0 inspelade poäng i BTS Pro Series: Americas på 0 hemmamatcher. Hemma har simply TOOBASED ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Simply TOOBASED har ett facit med 0 poäng i BTS Pro Series: Americas på 0 spelade bortamatcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På totalt 0 matcher simply TOOBASED har spelat under säsongen har man håvat in 0 poäng i event. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Hokori - simply TOOBASED

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Hokori och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för simply TOOBASED på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.