Iberian Family – Sharks Esports 25/6, odds, speltips, stream

Iberian Family
vs
Sharks Esports
21-06-25 13:00 Spring Sweet Spring
Sharks Esports
Bästa matchoddsen
1 1.75
2 2.00
Vinstchans
Odds för Iberian Family - Sharks Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-25 10:19:09. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Iberian Family – Sharks Esports

Mötet i Spring Sweet Spring mellan Iberian Family och Sharks Esports spelades den 25/6 matchstart med start kl. 13:00.

De bästa & högsta oddsen inför Iberian Family - Sharks Esports

På matchen i Spring Sweet Spring mellan Iberian Family och Sharks Esports så höll spelbolagen Iberian Family som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.75 hos Unibet. Snittoddset på favoriten Iberian Family, hos de 1 spelbolagen, låg på 2,00 gånger pengarna.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Sharks Esports som vinnare, till oddset 2.00 gånger pengarna. Snittoddset på att underdogen Sharks Esports skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,75 gånger pengarna inför mötet mot Iberian Family.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Iberian Family - Sharks Esports i Champions League till gånger pengarna. Snittoddet hos de 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från låg på 0 gånger pengarna innan matchen.

Poängfacit Iberian Family

Iberian Family har ett hemmafacit så här lång i Spring Sweet Spring där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. På hemmaplan har Iberian Family ett snitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Iberian Family ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Iberian Family har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Iberian Family än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Sharks Esports

Sharks Esports har ett facit i Spring Sweet Spring där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Sharks Esports har ett facit med 0 poäng i Spring Sweet Spring på 0 spelade bortamatcher. Och detta innebär att Iberian Family har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

I Spring Sweet Spring har Sharks Esports under säsong tagit 0 poäng på 0 matcher laget har spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Iberian Family - Sharks Esports

Båda lagen kan notera ett kryss i sitt facit för de fem senaste matcherna. Det innebär ett facit av 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Iberian Family, och totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sharks Esports.