Infinity eSports CR – DetonatioN FocusMe 11/5, odds, speltips, streaming

Infinity eSports CR
vs
DetonatioN FocusMe
21-05-11 14:00 Mid-Season Invitational
DetonatioN FocusMe
Bästa matchoddsen
1 2.40
2 1.57
Vinstchans
Odds för Infinity eSports CR - DetonatioN FocusMe
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-11 13:59:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Infinity eSports CR – DetonatioN FocusMe i Mid-Season Invitational

Infinity eSports CR och DetonatioN FocusMe möttes den 21-05-11 med matchstart 14:00 i Mid-Season Invitational.

Oddsen inför Infinity eSports CR - DetonatioN FocusMe

Kikade vi på oddsen inför mötet i Mid-Season Invitational mellan Infinity eSports CR och DetonatioN FocusMe så var DetonatioN FocusMe oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget bet365 gav då det högsta oddset till 1.57 gånger pengarna på DetonatioN FocusMe som vinnare. I snitt så gav 3 spelbolag oddset 2,30 på att favoriten DetonatioN FocusMe skulle utgå med seger.

Ett spel på Infinity eSports CR, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 2.40 gånger pengarna hos betway. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 3 spelbolagen i snitt oddset 1,55 på Infinity eSports CR som vinnare.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Infinity eSports CR - DetonatioN FocusMe gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 3 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Infinity eSports CR

Infinity eSports CR har tagit 0 poäng så här långt i Mid-Season Invitational på 0 spelade matcher. På hemmaplan har Infinity eSports CR ett snitt på 0 poäng per match.

Infinity eSports CR har ett bortafacit under säsongen i Mid-Season Invitational med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att Infinity eSports CR har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Infinity eSports CR har ett facit denna säsong i Mid-Season Invitational med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Infinity eSports CR har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit DetonatioN FocusMe

DetonatioN FocusMe har ett hemmafacit i Mid-Season Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu DetonatioN FocusMe ett snitt på 0 poäng per match.

DetonatioN FocusMe har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Mid-Season Invitational på 0 spelade matcher. Och detta innebär att Infinity eSports CR har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

På 0 matcher DetonatioN FocusMe har spelat i Mid-Season Invitational under säsong så har laget håvat in 0 poäng. DetonatioN FocusMe har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Infinity eSports CR - DetonatioN FocusMe

Likaresultatet innebär att Infinity eSports CR på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. DetonatioN FocusMe har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.