Inverse – EgoBoys 20/5, odds, livestream, speltips

Inverse
vs
EgoBoys
EgoBoys
Bästa matchoddsen
1 3.25
2 1.30
Vinstchans
Odds för Inverse - EgoBoys
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 02:41:03. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Inverse – EgoBoys den 20/5

Med matchstart 16:00 så spelades matchen i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen mellan Inverse och EgoBoys, den 20 maj.

Oddsen inför Inverse - EgoBoys

Inför mötet mellan Inverse - EgoBoys i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen så talade spelbolagens odds för en seger till EgoBoys och Unibet gav då det bästa oddset till 1.30 gånger pengarna. I snitt så gav 1 spelbolag oddset 3,25 på att favoriten EgoBoys skulle utgå med seger.

Inverse var spelbolagens under dog i mötet mot EgoBoys i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Inverse gav Unibet till oddset 3.25. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,30 att Inverse skulle vinna matchen.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Inverse - EgoBoys skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Inverse

Inverse har tagit 0 poäng så här långt i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen på 0 spelade matcher. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har Inverse tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Inverse har ett facit denna säsong i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen med 0 poäng på de 0 matcher som laget spelat under säsongen. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit EgoBoys

På hemmaplan har EgoBoys fått ihop 0 poäng i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen denna säsong på 0 spelade matcher. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

EgoBoys har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i OGA DPC SA Regional League lägre divisionen på 0 spelade matcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har EgoBoys spelat in 0 poäng denna säsong i event. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Inverse - EgoBoys

Likaresultatet innebär att Inverse på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. EgoBoys har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.