Invictus Gaming – PSG.LGD 14/5, odds, streaming, speltips

Invictus
vs
PSG.LGD
21-05-14 09:00 i-League
PSG.LGD
Odds för Invictus Gaming - PSG.LGD
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-14 07:37:31. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Invictus Gaming – PSG.LGD i i-League

Invictus Gaming och PSG.LGD gjorde upp den 14 maj. Matchen spelades i i-League med matchstart 09:00.

De bästa & högsta oddsen inför Invictus Gaming - PSG.LGD

Kikade vi på oddsen inför mötet i i-League mellan Invictus Gaming och PSG.LGD så var PSG.LGD oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 1.39 gånger pengarna på PSG.LGD som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till PSG.LGD på 2,91 gånger pengarna, hos de 4 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

2.95 var det högsta oddset på nederlagstippade Invictus Gaming som vinnare i mötet mot PSG.LGD. Och detta odds kunde du spela på hos Bethard. Spelbolagen trodde som sagt inte på en vinst till Invictus Gaming och de 4 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt oddset 1,38 på en seger till Invictus Gaming.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Invictus Gaming - PSG.LGD i Champions League till gånger pengarna. Ett oavgjort spel på Invictus Gaming - PSG.LGD gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 4 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Invictus Gaming

På hemmaplan har Invictus Gaming samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i i-League. På hemmaplan har Invictus Gaming ett snitt på 0 poäng per match.

0 poäng har Invictus Gaming facit så här långt på 0 matcher i i-League. I i-League har Invictus Gaming med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har Invictus Gaming håvat in 0 poäng under säsongen i event. Det gör att Invictus Gaming har ett poängsnitt på 0,00 per spelad match.

Poängfacit PSG.LGD

PSG.LGD facit så här långt är 0 inspelade poäng i i-League på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu PSG.LGD ett snitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har PSG.LGD i i-League tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har PSG.LGD tagit 0,00 poäng per spelad match.

0 poäng har PSG.LGD tagit i i-League under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Invictus Gaming - PSG.LGD

Likaresultatet innebär att Invictus Gaming på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. PSG.LGD har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.