KaBuM! e-Sports Academy – Netshoes Miners Academy 29/6, odds, speltips, streaming

KaBuM! e-Sports Academy
vs
Netshoes Miners Academy
21-06-29 23:00 CBLOL Academy
Netshoes Miners Academy
Bästa matchoddsen
1 1.50
2 2.45
Vinstchans
Odds för KaBuM! e-Sports Academy - Netshoes Miners Academy
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-29 21:52:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades KaBuM! e-Sports Academy – Netshoes Miners Academy den 29/6

Matchen spelades i CBLOL Academy mellan KaBuM! e-Sports Academy och Netshoes Miners Academy. Mötets matchstart var 23:00 den 29 juni.

Oddsen inför KaBuM! e-Sports Academy - Netshoes Miners Academy

Inför mötet mellan KaBuM! e-Sports Academy - Netshoes Miners Academy i CBLOL Academy så talade spelbolagens odds för en seger till KaBuM! e-Sports Academy och Unibet gav då det bästa oddset till 1.50 gånger pengarna. Av de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,45 på KaBuM! e-Sports Academy som vinnare mot Netshoes Miners Academy.

Spelbolaget Unibet gav det högsta oddset på Netshoes Miners Academy som vinnare, till oddset 2.45 gånger pengarna. Snittoddset på Netshoes Miners Academy som segrare låg på 1,50 gånger pengarna inför matchen.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att KaBuM! e-Sports Academy och Netshoes Miners Academy skulle kryssa i mötet. Att KaBuM! e-Sports Academy - Netshoes Miners Academy skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit KaBuM! e-Sports Academy

KaBuM! e-Sports Academy hemmafacit så här långt i CBLOL Academy är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

KaBuM! e-Sports Academy har ett bortafacit under säsongen i CBLOL Academy med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Detta gör att KaBuM! e-Sports Academy har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

På de totalt 0 matcher KaBuM! e-Sports Academy har spelat under säsongen i CBLOL Academy så har laget kammat hem 0 poäng. KaBuM! e-Sports Academy har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Netshoes Miners Academy

På 0 matcher i CBLOL Academy har Netshoes Miners Academy nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På bortaplan har Netshoes Miners Academy i CBLOL Academy tagit 0 poäng på 0 matcher. Så här långt så har Netshoes Miners Academy därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher har Netshoes Miners Academy spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för KaBuM! e-Sports Academy - Netshoes Miners Academy

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för KaBuM! e-Sports Academy, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för Netshoes Miners Academy.