Level UP – Team Bald Reborn 19/5, odds, livestream, speltips

Level UP
vs
Team Bald Reborn
Team Bald Reborn
Bästa matchoddsen
1 1.20
2 4.10
Vinstchans
Odds för Level UP - Team Bald Reborn
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 02:41:00. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Level UP mötte Team Bald Reborn den 21-05-19

Med matchstart 19:00 så spelades matchen i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan Level UP och Team Bald Reborn, den 19 maj.

Oddsen inför Level UP - Team Bald Reborn

På matchen i DreamLeague DPC EU lägre divisionen mellan Level UP och Team Bald Reborn så höll spelbolagen Level UP som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.20 hos Unibet. Level UP var som sagt favorit inför detta möte och de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 4,10 gånger pengarna.

Oddset på nederlagstippade Team Bald Reborn låg som högst på 4.10 hos Unibet. Snittoddset på Team Bald Reborn som segrare låg på 1,20 gånger pengarna inför matchen.

Ett spel på krysset mellan Level UP och Team Bald Reborn gav som högst inför matchen och som du hittade hos . De 1 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Level UP

Level UP har tagit 0 poäng så här långt i DreamLeague DPC EU lägre divisionen på 0 spelade matcher. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Level UP ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Level UP har på bortaplan i DreamLeague DPC EU lägre divisionen denna säsong 0 inspelade poäng på 0 matcher. Så här långt har Level UP ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

0 poäng har Level UP än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Per spelad match så har laget tagit 0,00 poäng i snitt.

Poängfacit Team Bald Reborn

På 0 matcher i DreamLeague DPC EU lägre divisionen har Team Bald Reborn nu 0 insamlade poäng. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Level UP har ett facit på bortaplan denna säsong i DreamLeague DPC EU lägre divisionen med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Och detta innebär att Level UP har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match på bortaplan.

0 poäng har Team Bald Reborn tagit i DreamLeague DPC EU lägre divisionen under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Team Bald Reborn har ett snitt på 0,00 poäng per spelad match.

Poängstatistik för Level UP - Team Bald Reborn

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Level UP har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Bald Reborn har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.