Linköping – Mora 10/1, odds, speltips, livestream

2019-01-10 19:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Linköping – Mora
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-10 19:00

Linköping gästas av Mora i SHL den 10 januari med nedsläpp klockan 19:00.

Speltips Linköping – Mora

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på Linköping-Mora, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett bet eller inte. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Linköping-Mora så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Kikar vi på oddsen från spelbolagen så är favorit att utgå med seger och vill du betta till det högsta oddset så gör du det hos till gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos som just nu ger det bästa och högsta oddset till gånger pengarna.

Linköping vann senast lagen möttes

Linköping och Mora möttes tidigare under säsongen i SHL och det mötet slutade med en seger till Linköping med 2 mål mot 1.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Linköping – Mora. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Linköping och Mora.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På hemmaplan har Linköping gjort 45 mål i SHL, vilket innebär att Linköping har ett snitt på 3,21 gjorda mål per match. I SHL har Linköping släppt in 31 mål på hemmaplan denna säsongen.

Under säsongen i SHL har Mora gjort 24 mål på de 12 bortamatcher man spelat. Mora har å sin sida ett bortafacit med 47 insläppta mål under säsongen i SHL.

Per match har Linköping ett snitt på 2,60 gjorda mål, på de 25 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Linköping ett snitt på 2,20 insläppta mål per match, på de 25 matcher som spelats.

Bortalaget Mora har under säsongen i SHL totalt gjort 50 mål i de 24 matcher som man har spelat. Det innebär att Mora har ett snitt på 2,08 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Mora släppt in totalt 73 mål. Detta innebär att Mora har ett målsnitt på 3,04 insläppta mål totalt under de 24 matcher som spelats under säsongen i SHL.