Annons:

Kontakta oss för att bli en speltipsare

Linköping - Örebro

Event: Damallsvenskan   Start: 2017-08-18 18:30
Bästa matchoddsen
SuperLenny
1 1.27 +
SuperLenny
X 6.00 +
SuperLenny
2 12.00 +

Matchstart 18:30

Den 18/8 kommer Linköping att möta Örebro. En match som spelas i Damallsvenskan och som drar igång vid klockan 18:30.

Linköping - Örebro speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de spelar på ex vårt speltips på Linköping-Örebro eller annan match. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Linköping-Örebro så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Högsta oddset 1,27 på Linköping som vinnare

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Linköping. Är du intresserad av att betta på Linköping så ger SuperLenny det mest fördelaktiga bettet till 1,27 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Örebro utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos SuperLenny som just nu ger det bästa och högsta oddset till 12,00 gånger pengarna.

Oddsen på det föregående mötet i Damallsvenskan

Kikar vi på oddsen från det senaste mötet mellan Linköping och Örebro i Damallsvenskan så höll spelbolagen Linköping som favorit. Genomsnittsoddset på Linköping som vinnare gav då 2,95 gånger pengarna medan snittoddset på Örebro som vinnare var 4,35 gånger pengarna. Ett kryss gav i den matchen oddset 3,77 gånger pengarna i snitt.

Örebro fick se sig besegrade av Linköping i det senaste mötet

I Damallsvenskan möttes Linköping och Örebro tidigare under säsongen, den 15/5, och då var det Linköping som utgick med seger med resultatet 4 mål mot 1.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på +.

Jämför oddsen och betta på Linköping - Örebro

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Linköping och Örebro.

Matchodds
Spelbolag+++     (1%)(X%)(2%)Utdelning
ExclusiveBet ExclusiveBet1.166.0011.00 77%15%8%89%
SuperLenny SuperLenny1.276.0012.00 76%16%8%96%
Statistik Linköping - Örebro

Linköping har gjort 13 mål totalt hemma denna säsong i Damallsvenskan, ett snitt på 2,60 mål/match. Linköping har totalt släppt in 7 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Damallsvenskan. På de 5 hemmamatcherna så har Linköping därmed ett snitt på 1,40 insläppta mål per match.

Örebro har ett facit med 1,00 gjorda bortamål i Damallsvenskan på de 6 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Örebro har i genomsnitt släppt in 1,83 mål per bortamatch i Damallsvenskan.

På de 11 matcher Linköping spelat i Damallsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 27 mål, med ett snitt på 2,45 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Linköping ett snitt på 0,91 insläppta mål per match, på de 11 matcher som spelats.

Per match har Örebro i snitt producerat 0,91 mål framåt på de 11 matcher som spelats i Damallsvenskan. Örebro har totalt spelat 11 matcher under säsongen och på dessa 11 matcher har man släppt in 17 mål, ett snitt på 1,55 insläppta mål per spelad match.