Lyngby Vikings – OFFSET Esports 17/5, odds, live stream, speltips

Lyngby Vikings
vs
OFFSET Esports
21-05-17 10:00 Spring Sweet Spring
OFFSET Esports
Bästa matchoddsen
1 1.60
Vinstchans
Odds för Lyngby Vikings - OFFSET Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-17 09:52:23. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Lyngby Vikings – OFFSET Esports den 17/5

Lyngby Vikings och OFFSET Esports möttes den 21-05-17 med matchstart 10:00 i Spring Sweet Spring.

1X2-oddsen på Lyngby Vikings - OFFSET Esports

Inför mötet mellan Lyngby Vikings - OFFSET Esports i Spring Sweet Spring så talade spelbolagens odds för en seger till Lyngby Vikings och betway gav då det bästa oddset till 1.60 gånger pengarna. Av de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse så var snittoddet 2,39 på Lyngby Vikings som vinnare mot OFFSET Esports.

OFFSET Esports var spelbolagens under dog i mötet mot Lyngby Vikings i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till OFFSET Esports gav Bethard till oddset 2.45. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 1,50 på OFFSET Esports som vinnare.

Ett kryss mellan Lyngby Vikings och OFFSET Esports gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Lyngby Vikings

Lyngby Vikings har på hemmaplan i Spring Sweet Spring spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta gör att Lyngby Vikings har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Lyngby Vikings facit så här långt på 0 matcher i Spring Sweet Spring. I Spring Sweet Spring har Lyngby Vikings med andra ord 0,00 inspelade poäng per match på bortaplan.

I Spring Sweet Spring har Lyngby Vikings denna säsong 0 inspelade poäng på de 0 matcher man har spelat. Lyngby Vikings har under säsongen ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit OFFSET Esports

OFFSET Esports har ett facit i Spring Sweet Spring där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

OFFSET Esports har ett facit med 0 poäng i Spring Sweet Spring på 0 spelade bortamatcher. På bortaplan så har OFFSET Esports därmed tagit 0,00 poäng per match under säsongen.

På 0 matcher har OFFSET Esports spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0,00 poäng.

Poängstatistik för Lyngby Vikings - OFFSET Esports

Matchresultatet innebär ett kryss i båda lagens facit. Det innebär totalt 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Lyngby Vikings, och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster på fem matcher för OFFSET Esports.