NoPing e-sports – Hokori 24/6, odds, streaming, speltips

NoPing e-sports
vs
Hokori
Hokori
Bästa matchoddsen
1 1.23
2 3.90
Vinstchans
Odds för NoPing e-sports - Hokori
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-24 22:55:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

NoPing e-sports – Hokori matchstart 24 juni

Med matchstart 21:00 så spelades matchen i The International SA Qual. mellan NoPing e-sports och Hokori, den 24 juni.

Oddsen inför NoPing e-sports - Hokori

Inför mötet mellan NoPing e-sports - Hokori i The International SA Qual. så talade spelbolagens odds för en seger till NoPing e-sports och Unibet gav då det bästa oddset till 1.23 gånger pengarna. Att NoPing e-sports skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 3,90 hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

På nederlagstippade Hokori så kunde du spela på det högsta oddset 3.90 som du hittade hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,23 att Hokori skulle vinna matchen.

Ett spel på krysset mellan NoPing e-sports och Hokori gav som högst inför matchen och som du hittade hos . Inför matchstart mellan NoPing e-sports och Hokori så gav de 1 spelbolagen i listan ovan i snitt oddset 0 på ett kryss i matchen.

Poängfacit NoPing e-sports

På hemmaplan har NoPing e-sports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i The International SA Qual.. Och ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Denna säsong har NoPing e-sports ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har NoPing e-sports ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

På 0 spelade matcher så har NoPing e-sports håvat in 0 poäng under säsongen i event. Med ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängfacit Hokori

Hokori har ett facit i The International SA Qual. där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

Hokori har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i The International SA Qual. på 0 spelade matcher. Så här långt så har Hokori därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

På 0 matcher Hokori har spelat i The International SA Qual. under säsong så har laget håvat in 0 poäng. Per spelad match har Hokori ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för NoPing e-sports - Hokori

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för NoPing e-sports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Hokori har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.