Parabellum Esports – Mkers 12/5, odds, livestream, speltips

Parabellum Esports
vs
Mkers
21-05-12 14:20 Six Invitational
Mkers
Bästa matchoddsen
1 2.95
2 1.36
Vinstchans
Odds för Parabellum Esports - Mkers
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 16:15:05. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Parabellum Esports – Mkers i Six Invitational

Parabellum Esports och Mkers möttes i Six Invitational den 12/5 med matchstart 14:20.

1X2-oddsen på Parabellum Esports - Mkers

På matchen i Six Invitational mellan Parabellum Esports och Mkers så höll spelbolagen Mkers som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.36 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 2,95 att favoriten Mkers skulle vinna matchen.

På nederlagstippade Parabellum Esports så kunde du spela på det högsta oddset 2.95 som du hittade hos Unibet. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 1 spelbolagen i snitt oddset 1,36 på Parabellum Esports som vinnare.

Inför mötet mellan Parabellum Esports och Mkers så var det högsta oddset på ett oavgjort resultat som du hittade hos . Ett oavgjort spel på Parabellum Esports - Mkers gav inför mötet i snitt oddset 0 gånger pengarna hos de 1 spelbolagen i listan ovan.

Poängfacit Parabellum Esports

Parabellum Esports har på hemmaplan i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Parabellum Esports ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan så har Parabellum Esports under säsongen 0 insamlade poäng på de 0 matcher laget har spelat i event. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

Under säsongen i Six Invitational så har Parabellum Esports spelat in 0 poäng på 0 matcher. Parabellum Esports har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Mkers

Mkers har ett hemmafacit i Six Invitational spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Och ett hemmafacit på 0 poäng per spelad match.

På 0 matcher har Mkers under säsong tagit 0 poäng i event. På bortaplan har Mkers tagit 0,00 poäng per spelad match.

Denna säsong har Mkers i Six Invitational håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Mkers har därmed denna säsong ett poängsnitt på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Parabellum Esports - Mkers

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Parabellum Esports har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Mkers har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.