Royal Never Give Up – Pentanet.GG 16/5, odds, speltips, live stream

Royal Never Give Up
vs
Pentanet.GG
21-05-16 16:00 Mid-Season Invitational
Pentanet.GG
Bästa matchoddsen
1 1.06
Vinstchans
Odds för Royal Never Give Up - Pentanet.GG
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
bet365
Bonuserbjudande Upp till 1250 kr i spelkrediter
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-16 15:31:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Royal Never Give Up – Pentanet.GG i Mid-Season Invitational

Royal Never Give Up och Pentanet.GG möttes den 21-05-16 med matchstart 16:00 i Mid-Season Invitational.

1X2-oddsen på Royal Never Give Up - Pentanet.GG

Inför matchen mellan Royal Never Give Up och Pentanet.GG i Mid-Season Invitational så var Royal Never Give Up spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen. Och det högsta oddset på Royal Never Give Up hittade du hos Unibet till 1.06 gånger pengarna. Att Royal Never Give Up skulle införliva förväntningarna och vinna matchen gav i snitt oddset 9,50 hos de 5 spelbolagen i listan ovan.

Spelbolagen trodde inte på Pentanet.GG som vinnare i matchen mot Royal Never Give Up. Och inför detta möte så gav Bethard det högsta oddset på Pentanet.GG som vinnare till 10.25 gånger pengarna. I snitt så kunde du spela på att Pentanet.GG gick vinnande ur detta möte till oddset 1,04 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Royal Never Give Up och Pentanet.GG skulle kryssa i mötet. De 5 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Royal Never Give Up

Royal Never Give Up har ett hemmafacit så här lång i Mid-Season Invitational där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Detta gör att Royal Never Give Up har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Royal Never Give Up denna säsong i Mid-Season Invitational tagit 0 poäng. På bortaplan har Royal Never Give Up därmed 0,00 poäng per match.

Royal Never Give Up har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Pentanet.GG

Pentanet.GG facit så här långt är 0 inspelade poäng i Mid-Season Invitational på 0 hemmamatcher. Över 0 spelade matcher på hemmaplan har nu Pentanet.GG ett snitt på 0 poäng per match.

Royal Never Give Up har ett facit på bortaplan denna säsong i Mid-Season Invitational med 0 inspelade poäng på 0 matcher man spelat. Så här långt så har Pentanet.GG därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

Pentanet.GG har tagit 0 poäng i Mid-Season Invitational under säsong, på 0 spelade matcher. Pentanet.GG har därmed ett facit på 0,00 poäng per match.

Poängstatistik för Royal Never Give Up - Pentanet.GG

Likaresultatet innebär att Royal Never Give Up på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Pentanet.GG har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.