Starlan Gaming Club – KV Mechelen 28/6, odds, speltips, stream

Starlan Gaming Club
vs
KV Mechelen
21-06-28 19:00 Belgian League
KV Mechelen
Bästa matchoddsen
1 5.25
2 1.13
Vinstchans
Odds för Starlan Gaming Club - KV Mechelen
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-06-23 08:26:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Starlan Gaming Club – KV Mechelen

Den 21-06-28 så spelades mötet mellan Starlan Gaming Club – KV Mechelen i Belgian League, med matchstart klockan 19:00.

De bästa oddsen inför Starlan Gaming Club - KV Mechelen

Inför mötet mellan Starlan Gaming Club - KV Mechelen i Belgian League så talade spelbolagens odds för en seger till KV Mechelen och Unibet gav då det bästa oddset till 1.13 gånger pengarna. I vår oddsjämförelse så gav de 2 spelbolagen i snitt oddset 5,25 på att KV Mechelen skulle vinna matchen.

Ett spel på Starlan Gaming Club, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 5.25 gånger pengarna hos Unibet. Nederlagstippade Starlan Gaming Club var som sagt ingen favorit i mötet mot KV Mechelen och i snitt gav ett spel hos de 2 spelbolagen ovan oddset 1,13.

Det bästa oddset på ett kryss gav till gånger pengarna. Att Starlan Gaming Club och KV Mechelen skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 0 hos de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Starlan Gaming Club

Hemmalaget Starlan Gaming Club har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Laget har därmed ett hammafacit på 0 poäng per spelad match.

Starlan Gaming Club har ett bortafacit under säsongen i Belgian League med 0 tagna poäng på de 0 matcher laget spelat. Så här långt har Starlan Gaming Club ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Starlan Gaming Club har samlat in 0 poäng denna säsong i event, på de 0 matcher laget har spelat. Starlan Gaming Club har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit KV Mechelen

På 0 matcher i Belgian League har KV Mechelen nu 0 insamlade poäng. Detta innebär att KV Mechelen har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

På bortaplan har KV Mechelen i Belgian League tagit 0 poäng på 0 matcher. Så här långt så har KV Mechelen därmed ett bortasnitt på 0,00 poäng per match.

KV Mechelen har tagit 0 poäng i Belgian League under säsong, på 0 spelade matcher. Per spelad match har KV Mechelen ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Starlan Gaming Club - KV Mechelen

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Starlan Gaming Club har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. KV Mechelen har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.