Team GamerLegion – Sangal 18/5, odds, speltips, stream

Team GamerLegion
vs
Sangal
21-05-18 17:00 ESEA Premier EU
Sangal
Bästa matchoddsen
1 1.55
2 2.40
Vinstchans
Odds för Team GamerLegion - Sangal
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-18 14:22:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team GamerLegion – Sangal

Den 21-05-18 så spelades mötet mellan Team GamerLegion – Sangal i ESEA Premier EU, med matchstart klockan 17:00.

Oddsen inför Team GamerLegion - Sangal

Kikade vi på oddsen inför mötet i ESEA Premier EU mellan Team GamerLegion och Sangal så var Team GamerLegion oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget betway gav då det högsta oddset till 1.55 gånger pengarna på Team GamerLegion som vinnare. Team GamerLegion var som sagt favorit inför detta möte och de 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 2,35 gånger pengarna.

Sangal var nederlagstippade i mötet mot Team GamerLegion och det högsta oddset på Sangal som vinnare hittade du hos Unibet till oddset 2.40. De 2 spelbolagen i vår oddsjämförelse ovan gav snittoddset 1,53 att Sangal skulle vinna matchen.

Ett kryss mellan Team GamerLegion och Sangal gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 2 spelbolagen som du ser i oddsjämförelsen ovan gav i snitt 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat.

Poängfacit Team GamerLegion

Team GamerLegion har ett hemmafacit så här lång i ESEA Premier EU där laget har håvat in 0 poäng på 0 matcher. Team GamerLegion har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan har Team GamerLegion tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Och detta gör att Team GamerLegion har ett poängsnitt på bortaplan med 0,00 poäng per spelad match.

Team GamerLegion har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Sangal

Sangal har ett hemmafacit i ESEA Premier EU spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Detta innebär att Sangal har ett hemmasnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong i ESEA Premier EU har Sangal ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

Sangal har i ESEA Premier EU ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Per spelad match har Sangal ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team GamerLegion - Sangal

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team GamerLegion och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Sangal på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.