Team MagMa – PSG.LGD 7/5, odds, speltips, stream

Team MagMa
vs
PSG.LGD
21-05-07 06:00 i-League
PSG.LGD
Bästa matchoddsen
1 6.70
2 1.08
Vinstchans
Odds för Team MagMa - PSG.LGD
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-05 00:58:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team MagMa – PSG.LGD i i-League

Matchen spelades i i-League mellan Team MagMa och PSG.LGD. Mötets matchstart var 06:00 den 7 maj.

1X2-oddsen på Team MagMa - PSG.LGD

Kikade vi på oddsen inför mötet i i-League mellan Team MagMa och PSG.LGD så var PSG.LGD oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.08 gånger pengarna på PSG.LGD som vinnare. I snitt låg oddset på en vinst till PSG.LGD på 6,70 gånger pengarna, hos de 1 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

På nederlagstippade Team MagMa så kunde du spela på det högsta oddset 6.70 som du hittade hos Unibet. Snittoddset på att underdogen Team MagMa skulle vinna matchen gav hos de 1 spelbolagen, som vi jämför oddsen från, 1,08 gånger pengarna inför mötet mot PSG.LGD.

Hos spelbolaget så hittade du det högsta spelet på matchen mellan Team MagMa - PSG.LGD i Champions League till gånger pengarna. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 1 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Team MagMa

Hemmalaget Team MagMa har på 0 spelade matcher 0 poäng i event. Ett facit som innebär 0 poäng per spelad hemmamatch.

På 0 spelade matcher har Team MagMa denna säsong i i-League tagit 0 poäng. Så laget har ett facit på 0,00 poäng per bortamatch.

På de 0 matcher Team MagMa har spelat denna säsong i i-League så har laget tagit 0 poäng. Team MagMa har därmed ett poängsnitt per match på 0,00.

Poängfacit PSG.LGD

PSG.LGD har håvat in 0 poäng så här långt på 0 spelade matcher i i-League. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

PSG.LGD har ett facit med 0 poäng i i-League på 0 spelade bortamatcher. PSG.LGD har med andra ord 0,00 inspelade poäng per bortamatch.

PSG.LGD har tagit 0 poäng i i-League under säsong, på 0 spelade matcher. Och har ett facit på 0,00 poäng i snitt per match.

Poängstatistik för Team MagMa - PSG.LGD

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team MagMa har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. PSG.LGD har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.