Team Mystery – Cignal Ultra 13/5, odds, speltips, stream

Team Mystery
vs
Cignal Ultra
Cignal Ultra
Bästa matchoddsen
1 2.35
2 1.52
Vinstchans
Odds för Team Mystery - Cignal Ultra
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-05-12 23:37:07. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Så spelades Team Mystery – Cignal Ultra den 13/5

Med matchstart 04:00 så spelades matchen i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Team Mystery och Cignal Ultra, den 13 maj.

De bästa oddsen inför Team Mystery - Cignal Ultra

Kikade vi på oddsen inför mötet i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen mellan Team Mystery och Cignal Ultra så var Cignal Ultra oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Unibet gav då det högsta oddset till 1.52 gånger pengarna på Cignal Ultra som vinnare. Snittoddset på favoriten Cignal Ultra, hos de 1 spelbolagen, låg på 2,35 gånger pengarna.

2.35 var det högsta oddset på nederlagstippade Team Mystery som vinnare i mötet mot Cignal Ultra. Och detta odds kunde du spela på hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,52 gånger pengarna på Team Mystery som vinnare.

Ett kryss mellan Team Mystery och Cignal Ultra gav som högst gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos . De 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav i snitt oddset 0 gånger pengarna på ett oavgjort resultat mellan Team Mystery - Cignal Ultra.

Poängfacit Team Mystery

Team Mystery hemmafacit så här långt i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen är 0 inspelade poäng på 0 matcher. Team Mystery har ett hemmafacit med 0 poäng per match.

På bortaplan har Team Mystery tagit 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Detta gör att Team Mystery har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Team Mystery än så länge håvat in under den gångna säsongen i event, på totalt 0 spelade matcher. Lagets snitt per spelad match ligger därmed på 0,00 poäng.

Poängfacit Cignal Ultra

Cignal Ultra har ett hemmafacit i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Hemma har Cignal Ultra ett snitt på 0 inspelade poäng per match.

Cignal Ultra har ett facit med 0 poäng i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen på 0 spelade bortamatcher. Så laget har ett bortafacit med 0,00 poäng per match.

0 poäng har Cignal Ultra tagit i Dota Pro Circuit - Sydostasien lägre divisionen under säsongen som gått, på de 0 matcher man spelat. Per spelad match har Cignal Ultra ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team Mystery - Cignal Ultra

Likaresultatet innebär att Team Mystery på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Cignal Ultra har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.