Team One Esports – DarkZero Esports 10/11, odds, speltips, stream

Team One Esports
vs
DarkZero Esports
21-11-10 09:00 Six Major
DarkZero Esports
Bästa matchoddsen
1 1.23
2 3.80
Vinstchans
Odds för Team One Esports - DarkZero Esports
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-11-10 07:54:17. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team One Esports – DarkZero Esports i Six Major

Matchen spelades i Six Major mellan Team One Esports och DarkZero Esports. Mötets matchstart var 09:00 den 10 november.

Oddsen inför Team One Esports - DarkZero Esports

På matchen i Six Major mellan Team One Esports och DarkZero Esports så höll spelbolagen Team One Esports som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 1.23 hos Unibet. De 1 spelbolagen i vår lista ovan gav i snitt oddset 3,80 att favoriten Team One Esports skulle vinna matchen.

Ett spel på DarkZero Esports, som var nederlagstippade hos spelbolagen, kunde du spela till 3.80 gånger pengarna hos Unibet. Om vi jämför oddsen från de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse så gav ett spel i snitt 1,23 gånger pengarna på DarkZero Esports som vinnare.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Team One Esports och DarkZero Esports skulle kryssa i mötet. Att Team One Esports - DarkZero Esports skulle kryssa gav inför matchstart oddset 0 i snitt om vi kikar hos de 1 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Team One Esports

På hemmaplan har Team One Esports samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Six Major. Detta gör att Team One Esports har ett snitt på 0 poäng per hemmamatch.

0 poäng har Team One Esports facit så här långt på 0 matcher i Six Major. Så här långt har Team One Esports ett poängsnitt på 0,00 poäng per match på bortaplan.

Under säsongen i Six Major så har Team One Esports spelat in 0 poäng på 0 matcher. Per match har Team One Esports ett snitt på 0,00 poäng.

Poängfacit DarkZero Esports

DarkZero Esports har ett facit i Six Major där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Detta innebär att Team One Esports i snitt tar 0 poäng per match på hemmaplan.

På bortaplan så har DarkZero Esports i Six Major under säsongen 0 inspelade poäng på 0 matcher laget har spelat. Detta gör att Team One Esports har ett snitt på bortaplan med 0,00 poäng per match.

DarkZero Esports har i Six Major 0 poäng på 0 matcher totalt. Per spelad match har DarkZero Esports ett poängsnitt på 0,00.

Poängstatistik för Team One Esports - DarkZero Esports

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Team One Esports och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för DarkZero Esports på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.