Team SoloMid – Team Liquid 18/7, odds, speltips, stream

Team SoloMid
vs
Team Liquid
21-07-18 21:00 LCS
Team Liquid
Vinstchans
Odds för Team SoloMid - Team Liquid
Matchodds (1-2)
Spelbolag
1
2
Bonus
10bet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr
Unibet
Bonuserbjudande Gratisspel värt 100 kr

Oddsen uppdaterades 2021-07-18 20:47:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Team SoloMid – Team Liquid i 18 juli

Med matchstart 21:00 så spelades matchen i LCS mellan Team SoloMid och Team Liquid, den 18 juli.

De bästa oddsen inför Team SoloMid - Team Liquid

Inför mötet mellan Team SoloMid - Team Liquid i LCS så talade spelbolagens odds för en seger till Team SoloMid och ScandiBet gav då det bästa oddset till 1.87 gånger pengarna. I snitt låg oddset på en vinst till Team SoloMid på 1,92 gånger pengarna, hos de 5 spelbolagen som finns med på vår lista ovan.

Team Liquid var spelbolagens under dog i mötet mot Team SoloMid i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Team Liquid gav Bethard till oddset 1.95. I vår oddsjämförelse på detta möte så gav de 5 spelbolagen i snitt oddset 1,83 på Team Liquid som vinnare.

var det spelbolag som gav det bästa oddset på att Team SoloMid och Team Liquid skulle kryssa i mötet. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 5 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 0 gånger pengarna.

Poängfacit Team SoloMid

Team SoloMid har på hemmaplan i LCS spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Team SoloMid ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Team SoloMid denna säsong i LCS tagit 0 poäng. På bortaplan så har Team SoloMid därmed tagit 0,00 poäng per match så här långt.

I LCS har Team SoloMid 0 poäng på 0 spelade matcher totalt. Team SoloMid har med det facit ett snitt på 0,00 poäng per match.

Poängfacit Team Liquid

Team Liquid har denna säsongen i LCS tagit 0 poäng på de 0 matcher laget spelat på hemmaplan. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

På bortaplan har Team Liquid i LCS tagit 0 poäng på 0 matcher. På bortaplan har Team Liquid tagit 0,00 poäng per spelad match.

Team Liquid har i LCS ett facit på 0 poäng på 0 spelade matcher under säsongen. Team Liquid har därmed ett snitt per match på 0,00 poäng.

Poängstatistik för Team SoloMid - Team Liquid

Ett kryss i matchen betyder att de fem senast spelade matcherna för Team SoloMid har resulterat i 0 vinster, 0 förluser och 0 kryss. Team Liquid har på lika många matcher spelat ihop 0 vinster, 0 förluster och 0 kryss.