SM-slutspelet: Frölunda favorit i kvällens avgörande

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.75
  • Läs mer om Betway
  • Trevliga oddsboostar.
  • Satsar stort på E-sport.
  • Stort utbud.
18+ | Stödlinjen.se | Endast nya kunder. Spela för värdet av din första insättning till lägsta odds 1,75 för att få gratisspelet (som högst 500 kr). Vi matchar då din insättning upp till 500 kr. Endast insättning med Trustly eller kort. Vinster från gratisspel har inga omsättningskrav.

Efter 3-3 i matcher ska det i kväll avgöras om det blir Frölunda eller Linköping som tar hand om den sista semifinalplatsen i SM-slutspelet. Kollar man på oddsen är Frölunda klar favorit.

Matchstart: 19:00
TV: Kanal 9
Odds (1-X-2): 1,90 – 3,80 – 3,60 (betway)

Kvällens match mellan Frölunda och Linköping kommer att spelas i Scandinavium i Göteborg. Frölunda har vunnit två av de tre matcherna som spelats i Scandinavium, i denna kvartsfinalserie, och i den senaste matchen hemma blev det hela 6-2 till Frölunda.

Statistiken talar till Frölundas fördel

Lagen har möts i slutspelet vid två tidigare tillfällen, säsongen 2005/06 samt 2009/10, med två otroligt jämna serier som har fått avgöras i en sjunde match. Första gången var det Frölunda som vann och senast var det Linköping som drog det längsta strået. Intressant är att i båda dessa avgörande matcher så var det hemmalaget som vann och gick därmed vidare. Om man ska tro att denna logik fortsätter är det därmed Frölunda som borde vinna i kväll och ta sig vidare till semifinal.

Frölunda klar oddsfavorit

Kollar man på oddsen från betway så tror spelbolaget också att det blir Frölunda som vinner kvällens match, och därmed kniper semifinalplatsen, till oddset 1,90 gånger pengarna. Ett spel på att Linköping bryter hemmatrenden ger 2,90 gånger pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 mars, 2014